Verkkokurssit

Tilaa haluamasi kurssi sähköpostitse: poikonen.leena@gmail.com.

Saat kurssimateriaalin vastauksena sähköpostiisi, kun suoritus näkyy tilillä:

FI9457300820552889 / Psykoterapeutti ja toiminaterapeutti Leena Poikonen

Sisäinen puhe

Eri tutkimusten mukaan jopa n.90% päivän aikana ajattelemistamme ajatuksista on negatiivisia. Kurssi on katsaus automaattisiin ajatuksiin sekä siihen, kuinka negatiivista autopilottia voi muuttaa hyödyllisemmäksi mielen sisäiseksi puheeksi. Et luultavasti puhuisi kenellekään niin ankarasti kuin juttelet itsellesi. Tervetuloa harjoittelemaan uudenlaista sisäistä puhetta!

50€

Itsen rakastaminen

Itsen rakastamisen vaikeus liittyy arvottomuuden kokemukseen, joka taas on usein yhteydessä joko hylkäämisen tai huonommuuden pelkoon. Kurssilla saat laajasti tietotaitoa suhtautua itseesi uudella tavalla, tutkia itsearvostusta ja itsehyväksyntää elämässäsi ja kulkea itseinhosta itsehyväksynnän kautta itsen rakastamiseen.

50€

Tule pöytään täyttyneenä

Ruokariippuvuus maskeeraa taakseen kipua. Usein se intensiteetti, jolla himoitsemme ruokaa yli ravitsemustarpeidemme, peilaa täyttymättömien sisäisten tarpeidemme määrää. Kurssilla opit enemmän omasta autenttisesta ruokasuhteehtasi harjoitellessasi tunnistamaan tunteitasi, kuuntelemaan ja kunnioittamaan tunteidesi tuomia viestejä ja tulemaan pöytään täyttyneenä.

50€